נשירת שיער

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

18/03/2004 | 15:53 | מאת: שר

שלום:-) לסבתא שלי , בת שבעים ומשהו התחילה נשירת שיער. היא אומרת שזו תופעת לוואי של שפעת שהסתיימה אצלה לא מזמן. רציתי לדעת אם יש ויטמינים או משהו אחר נגד נשירה תודה:-)

18/03/2004 | 18:07 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי ישנם מספר פורמולות של ויטמינים ומינראלים הנמצאים בכל בית מרקחת , אולם, יש לבדוק אינטרקציות בין תרופות, במידה ולוקחת. מעבר לכך רצוי בדיקת דם לאתר חוסרים ספציפיים בבדיאות טובה ושלמה