מקור מידע

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

15/03/2004 | 22:59 | מאת: רוית

שלום, האם יש אתר כלשהו באינרנט בו ניתן למצא טבלא אשר תאפשר להקליד שם מוצר ואז יעלו כל הערכים התזונתיי כולל ויטמינים אשר נמצאים באותו מוצר ? אם יש - אשמח אם תרשמו את הקישור . תודה

19/03/2004 | 10:55 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

ראי תשובתי למעלה - לקטיה. מקווה כי זה יסייע לך! בבריאות טובה!

20/03/2004 | 19:09 | מאת:

רוית שלום, תוכלי למצוא פירוט של ערכים תזונתיים באתר של משרד החלאות בארה"ב www.nal.usda.gov/fnic רונית ענבר

20/03/2004 | 21:39 | מאת: רוית

שלום, תודה לך על תשובתך. אשמח אם תרשמי אתר בעברית (אם יש כזה) . תודה ושיהיה לך שבוע נפלא רוית