שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

24/12/2003 | 19:04 | מאת: yael

אולי מישהו יוכל להסביר לי למה שיש לי שלשול או קיבה רכה צבע הצואה משתנה לצע של צהוב חרדל?וכאשר פעולת המעיים תקינה הצבע הוא חום כהה?מה זה אומר?והאם אני צריכה להיבדק?האם אני מאבדת ויטמנים כך בגלל שהמזון לא מצליח להיספג? תודה

25/12/2003 | 10:44 | מאת:

שלום יעל, ספיגת ויטמינים ורכיבי מזון אחרים משתנה בזמן שלשולים. לא ציינת מה תכיפות אירועי השלשול, ובכל מקרה שאלה מסוג זה יש להפנות לרופא גסטרואנטרולוג (ניתן גם בפורום באתר זה). רונית