מה קודם למה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

14/03/2004 | 23:05 | מאת: התרנגול והביצה

היי מה רצוי לקחת קודם מבין 2 המוצרים הבאים? - פרביוטיקה - אצידופילוס ולא משנה של איזה חברה. - אלכוהל שום - תמצית שום בנוזל עם אלכוהל. האם השום "הורג" , "מחסל" את החיידקי הביו או שמא אין קשר בניהם? האם הביו מכוון רק למעי הגס והשום כבר מתפרק בקיבה ועובר למע' הדם מהר בגלל האלכוהל? אבקש לתשובה סימוכין מקצועיים.

17/03/2004 | 19:38 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי עדיף קודם את השום המחסל והמנקה ורק אחרי שעתיים לקחת את הביו שייתן "ריפוד" ויחזיר את המצב לקדמותו. בבריאות טובה!