חומצה פולית

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

14/03/2004 | 04:26 | מאת: מירי

בבדיקה רוטינית קבלתי תוצאה של folic acid 3 בדם מה זה אומר? שאר הבדיקות תקינות בתודה

14/03/2004 | 04:44 | מאת: מירי

הקשר לשאלה על החומצה הפולית בבדיקת דם נמצא ערך של 3 אני לא בהריון גילי 38 ובesr התוצאה היתה 131 b12 תקין שוב תודה

15/03/2004 | 12:56 | מאת: רונית ענבר

מירי שלום, רמת זו מעידה על מחסור בחומצה פולית. יש לשקול נטילת תוסף של חומצה פולית ולהעשיר את הדיאטה במזונות המכילים חומצה פולית כגון: דגנים אשר מועשרים בחומצה פולית, תפוזים, שקדים, בוטנים ועוד. בברכה, רונית ענבר