ברזל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

13/03/2004 | 04:11 | מאת: רון

שלום רונית. מזה כחודשיים אני סובל מכאבים בחזה ובאצבעות הידיים המלווים בתשישות כרונית לאחר בדיקות דם התגלה שאני סובל מחוסר ברזל כמו כן קיבלתי כדורים לחצי שנה שאלתי היא האים יש קשר בין חוסר הברזל לכאבים או יותר נכון למיחושים בחזה,באצבעות הידיים,ולפעמים ברגליים?

14/03/2004 | 13:34 | מאת:

רון שלום, הסימפטומים השכיחים ביותר של מחסור בברזל הם בדר"כ של אנמיה כגון: עייפות, חולשה ועוד. הייתי ממליצה לפנות ולהתייעץ עם הרופא המטפל. בברכה, רונית ענבר