שאלה לרונית ענבר - ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

09/03/2004 | 15:39 | מאת: אהובה

שלום רונית, איך מתרגמים כמות רצויה של ויטמין מסויים ליום במיליגרמים, לעומת כמות היחידות של אותו ויטמין שרשום על האריזה, של המוצר. למשל מהי כמות ויטמין A במיליגרם ליום? כמה זה ביחידות? (IU) שאלתי בעיקר לגיל המעבר. תודה לך.

10/03/2004 | 09:45 | מאת:

אהובה שלום, זה שונה בין הויטמינים השונים. לגבי ויטמין A : הכמות המומלצת לאשה ליום הינה 700 מיקרוגרם . 0.3 מיקרוגרם = 1 IU בברכה, רונית ענבר