מעי רגיז

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

04/03/2004 | 15:19 | מאת: אני

שלום הייתי מעונינת לדעת איזה מאכלים עדיפים לי בתור מי שסובלת ממעי רגיז. ובכוונה אני אומרת סובלת כי התפקוד היומיומי שלי נפגע עקב כאבי הבטן והחוסר נוכות.

08/03/2004 | 11:12 | מאת:

אני שלום, על מנת לטפל בפן התזונתי של תסמונת המעי הרגיז יש לקבל יותר פרטים לגבי הדיאטה שלך והרגלי האכילה שלך. יש חשיבות גדולה למה שאת אוכלת ולאיך שאת אוכלת ( מ"ס ארוחות ביום, לעיסה טובה ועוד), כדאי לפנות לייעוץ פרטני אצל דיאטנית. בברכה, רונית ענבר