בקשר לתוסף מזון זה דחוף!!!

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

03/03/2004 | 12:33 | מאת: מאור

שלום אני בן 15.6 ומתאמן בחדר כושר ובעבר בביתי כבר שנה, ברצוני להתחיל פעם ראשונה שלי ולקחת תוסף מזון בשם -אבקת חלבון מי-גבינה- (פרוטאין). אני מתאמן בהשגחת מדריך מוסמך, האם זה יזיק לי? ייאט גדילה? יש לציין שאני לא נוטל תרופות ואני בריא ברוך ה' ואין לי מחלות כלשהם. רב תודות.

03/03/2004 | 16:07 | מאת: דורון

שלום מאור, התוסף אותו אתה מתאר מכיל ריכוז מסוים של חלבונים וכן לרוב מועשר בויטמינים ומינרלים מסוימים. האם זה יפריע לגדילה? לא. האם יש לאבקה יתרון על פני שאר מקורות חלבון(שרובם גם מזינים וזולים יותר)? ממש לא. האם אתה זקוק לתוסף חלבון? ממש לא בטוח, ניתן לקבל בקלות מספיק חלבון מן המזון, ללא תוספים יקרים. בהצלחה בהמשך האימונים, דורון

04/03/2004 | 10:00 | מאת:

מאור שלום, אתה לא בפורום הנכון, הפורום עוסק בויטמינים ומינרלים - תנסה פורום של תזונה וספורט. רונית ענבר