רציתי לקבל.....

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

26/02/2004 | 15:27 | מאת: דניאל

הייתי מעוניין לקבל פרטים על CPK

27/02/2004 | 19:23 | מאת: דורון

שלום דניאל, אני מניח שאתה מתכוון לבדיקת קריאטין קינאז או CPK בקיצור. ערכים בלתי שיגרתיים בבדיקה זו יכולים להצביע על מספר מצבים רפואיים ולכן המלצתי הינה להראות את תוצאות הבדיקה לרופא המטפל בך. בברכה, דורון

28/02/2004 | 23:32 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי רכיב זה נותן אינפורמציה להרבה מרכיבים והחשוב הינו מצב דלקתיברמות שונות. ישנם עוד אלמנטים הנקשרים לזה ולא כאן המקום להרחיב. תוכל לנסות בקישור הבא: http://www.infomed.co.il/ בבריאות טובה!