ויטמינים ועצירות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

18/02/2004 | 18:40 | מאת: דליה

שלום, אני בת 38 ולוקחת מזה שנים "סנטרום פלוס". לפני מספר שבועות התחלתי לקחת "סנטרום פרפורמנס" ובערך מאותה תקופה התחלתי לסבול מעצירות, ממנה לא סבלתי אף יום בחיי. ברצוני אף לציין שהתזונה שלי לא השתנתה כלל לאחרונה. האם יש קשר לויטמין החדש ולעצירות? בתודה!

18/02/2004 | 22:36 | מאת: יואל

היי הכל יכול להיות, לכן המלצתי היא כי תבמעי הפסקה של שבוע ימים, תראי אם הכל חזר לקדמותו, במידה וכן אז כנראה מדובר בפורמולה החדשה, במידה ולא אז לא מהשינוי הזה. אולי את שותה פחות?, אולי תרופה מסויימת שלקחת? ויש עוד ים בסיבות.... בבריאות טובה!

19/02/2004 | 13:16 | מאת:

דליה שלום, ישנם מינרלים אשר עלולים בחלק מהאנשים לגרום לעצירות ( כגון: ברזל וסידן). הייתי ממליצה להפסיק את נטילת התוסף למשך כשבוע ולראות אם יש הטבה. בברכה, רונית ענבר

19/02/2004 | 13:51 | מאת: דליה

תודה רבה.