ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

23/12/2003 | 08:28 | מאת: שוש

שלום רב אני סובלת מפעילות יתר של בלוטת התריס ועקב כך מנשירת שיער אני לוקחת HR ROOTS רופא עיניים המליץ לי לקחת את המולטי ויטמינים החדשים של דר' פישר שכוללים ויטמינים לעיניים האם אני יכולה לקחת גם HR ROOTS וגם את המולטי ויטמינים של דר' פישר או שיתכן שיהיה לי עודף של סוגי ויטמינים של חפיפה ביניהם תודה רבה

23/12/2003 | 10:39 | מאת: shay

שלום שוש כפי שתיארת לפי הבדיקות הפחזיקליות שלך הבעיה העיקרית שלך היא תתפעילות של בלוטת התריס שבעקבותיה ישנה חוסר איזון בחילוף החומרים של גופך .דבר זה יכול לגרום למספר תופעות כגון : נשירת שיער כמו שהזכרת , עייפות רבה השמנה ,עצבנות פחדים ומצבי רוח שונים . הטיפול הוא קודם כל איזון בלוטת התריס על ידי (ויטמינים , צמחי מרפא או אמצעים אחרים כגון מתן טירוקסין) ולאחרמכן הקפדה על תזונה נכונה שתומכת בבלוטת התריס ולא מדכא אותה וגורמת לתת פעילות שלה כגון אכילת מאכלים אשר מדכאים את פעילות בלוטת התריס (חומרים גויטרוגנים כגון: מוצרי סויה , ירקות ממשפחת המצליבים: כרוב כרובית וכולי . ולכן כל התכשירים שאת לקחת שהם באים לפתור את בעיית נשירת השיער לא יפתרו את הבעיה כי הם לא מטפלים בבעיה העיקרית שבגללה יש לך את הנשירת השיער והיא חוסר איזון של בלוטת התריס בברכת בריאות טובה

23/12/2003 | 10:55 | מאת: שוש

שלום רב אני סובלת מפעילות יתר ולא מתת פעילות ושאלתי היא אם אפשר לקחת HR ROOTS וגם מולטיויטמינים כולל ויטמינים לעיניים חדשים של דר' פישר תודה