שום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

16/02/2004 | 12:06 | מאת: שמעיה

שלום רב שאלתי האם נטילת כמוסות שום יכולה לעזור בשיפור לחץ דם בברכה ובתודה שמעיה

16/02/2004 | 16:59 | מאת: יואל

היי תראה, השום הינו רב תכליתי והוא מסייע בהמון דברים גם בנושא ל"ד, אולם, אינו יעיל במידה כזו או אחרת מתוספי מזון שונים אחרים. יש חשיבות לקחתו עם ובשילוב עם תוספים אחרים שעליהם, לדעתי, יש להתאים בצורה אינדוודואלית, מאידך, יש חשיבות עליונה וראשונה לנושא התזונה, פעילות גופנית, מניעת עישון, אלכוהל בכלל אורח חיים אחר. אצל מטפל רב תחומי תוכל לקבל את כל המידע והטיפים למצב זה כולל הפן הרגשי, שאינו נכלל בטיפול של הדיאטנית, לרוב, ויש הרבה מה לעשות בתחום זה. בבריאות טובה

17/02/2004 | 09:46 | מאת: שמעיה

תודה על המידע האם תוכל להפנות אותי למטפל ממולץ בתודה מראש שמעיה

18/02/2004 | 10:10 | מאת:

שמעיה שלום, השפעתו של שום במצבים של יתר לחץ דם שנוייה במחלוקת. לא יועיל לא יזיק.... בברכה, רונית ענבר

19/02/2004 | 14:29 | מאת: שמעיה

הרבה תודה למה בכל זאת מועיל השום????