הכוסמת לאכילה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

10/02/2004 | 19:08 | מאת: boaz31

האם ניתן לחשוב שה"כוסמת" כמאכל לסוכרתי מיטיבה וגורמת לירידת הסוכר אצל הסוכרתי. ואם כן כיצד,וכמה מותר לאכול?

11/02/2004 | 09:26 | מאת:

בועז שלום, אתה לא בפורום במתאים. באופן כללי, כוסמת הינה סוג של דגן מכילה פחממות ועשירה בסיבים. מומלץ להתייעץ עם דיאטנית ולבדוק כיצד לשלב בתפריט היומי. בברכה, רונית ענבר