צריכת ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

10/02/2004 | 16:59 | מאת: איילת

שלום רב. ברצוני לדעת אילו ויטמינים/מינרלים/תוספי מזון אחרים היית ממליצה לצרוך לשם הבהרה/שיפור כתמים וסימנים אדומים וחומים על עור הפנים, שנוצרו כתוצאה מפצעי-בגרות? בתודה מראש, איילת.

12/02/2004 | 11:35 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי לדעתי יש כאן מקום רק להתיחסות אישית ואין מקום להמלצה של משהו גורף. ויט' E, אבףץ, וכן טיפולים חיצוניים ויט' E, לבנדר, ומשחות אחרות. רק ייעוץ אישי ובדיקת המקרה לגופו. בבריאות טובה יואל שניאור - נטורופת