אנמיה!!!!!

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

01/02/2004 | 10:04 | מאת: אורה

אילו תוספים מומלץ לתת לתינוק אנמי (המוגלובין 9.5, "מחסני ברזל" 25- המינימום 50),בן 10 חו' יונק כמעט מלא, מקבל תוספת פירות ומעט ירקות, אך עוד לא בשר? שמעתי שלחב' "סנריידר" יש מוצר המכיל ריכוז גבוה של כלורופיל, ברזל, אמוניום ציטרט, גפרת האבץ ושמן מנטה. האם המוצר או רכיביו עשויים לענות על הבעיה?

02/02/2004 | 11:50 | מאת:

אורה שלום, פורום זה אינו עוסק בתזונת ילדים, אנא פני לפורום העוסק בנושא. בברכה, רונית ענבר