תוספי מזון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

29/01/2004 | 12:13 | מאת: ליבי

שלום אני מתאמנת 5 פעמים בשבוע בספורט לא שיגרתי (טיפוס סלע - אותם קירות טיפוס כמו בספורטק) זה זמן רב שאני חושדת כי איני אוכלת נכון, פניתי לרופא המשפחה במטרה לקבל עזרה מתזונאית אך הוא טען כי אני לא צריכה שום דבר גם לא תוספי מזון כיוון שהספורט שלי אינו זהה לשחיינים או רוכבי אופניים או כל ענף ספורט מוכר אחר בו יש מאמץ אמיתי, לא מצאתי אוזן קשבת לנסיון ההסבר כי זהו ספורט מאד עצים וישנם אימונים שגם נמשכים 3 שעות ויותר. הייתי שמחה לקבל ממך: 1. הסבר כללי על דברי מאכל עליהם עלי להקפיד - האימונים שלי מורכבים ממאמצים קצרים הפועלים על סיבולת אנאירובית ולא אירובית. אולי גם תוספי מזון מומלצים 2. האם כל תזונאית מבינה ויכולה ליעץ לי על תוספי מזון ואם את יכולה להמליץ לי על תזנאית ספורט( לא כולל קרני ) שתוכל לעזור לי תודה

01/02/2004 | 13:20 | מאת:

ליבי שלום, הייתי ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום העוסק בספורט ותזונה באתר זה. רונית ענבר