וויטמינים + פרות יבשים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

27/01/2004 | 09:52 | מאת: מושון

איזה וויטמינים יש בפרות יבשים ופיצוחים לא קלויים: שקדים קשיו בונדוק . האם יש להם השפעה על הטסטוסטרון וערמונית מוגדלת בגברים בגיל 50 +

31/01/2004 | 10:48 | מאת:

מושון שלום, פירות יבשים עשירים בסוכר ומינרלים שונים, בשל תהליכי הייבוש הם מכילים פחות ויטמינים. שקדים ואגוזים עשירים בעיקר בשומן, ויטמין E ומגנזיום. לא ידוע לי הקשר עם בלוטת ערמונית מוגדלת. בברכה, רונית ענבר