ג'ינקו בילובה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

25/01/2004 | 07:31 | מאת: ענת

במשךשנים מספר אני לוקחת בקביעות ג'ינקו בילובה של "דרך החיים" של קופ"ח כללית. האם הדבר יכול לפגוע בכבד שלי? בכלל האם תוספי מזון עלולים לפגוע בתפקודי הגוף בצורה כלשהי? תודה!

29/01/2004 | 12:14 | מאת:

ענת שלום, באופן כללי, לנטילת תוספי מזון שונים במינונים גבוהים עלולות להיות השפעות מזיקות.לפני נטילת תוסף מזון יש לבדוק את התאמתו לבעיה הספציפית שבעטיה הוא נלקח וכן מינונים, אינטראקציה עם תרופות אחרות ועוד. הפורום עוסק בויטמינים ומינרלים . בברכה, רונית ענבר

21/05/2004 | 02:02 | מאת: אורית

שלום, אני סטודנטית, ורציתי לשאול האם ניתן לקחת ג'ינקו בילובה רק לתקופה של לפני מבחנים, למשך חודשיים, ומה המינון המומלץ. עליי לציין כי קניתי את הג'ינקו של חב' נוטרלייף. בתודה מראש לתשובתכם. אורית

21/05/2004 | 02:03 | מאת: אורית

שלום, אני סטודנטית, ורציתי לשאול האם ניתן לקחת ג'ינקו בילובה רק לתקופה של לפני מבחנים, למשך חודשיים, ומה המינון המומלץ. עליי לציין כי קניתי את הג'ינקו של חב' נוטרלייף. בתודה מראש לתשובתכם. אורית