ויטמינים צריכה ומינון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

22/01/2004 | 23:44 | מאת: זיוה

במשך תקופה ארוכה בשתמשתי בויטמינים מסוג "צנטרום". זה מאוד עזר לי להרגיש ערנית ולהרגיש טוב כללית. לפני כחמישה חודשים התחלתי עם תכנית של "הרבלייף" לירידה במשקל ונאמר לי שהמשקה מכיל את כל מה שהגוף צריך, לכן הפסקתי את נטילת צנטרום. בזמן האחרון איני משתמשת בתכנית במלואה ורוצה לשלב גם צנטרום וגם את המשקה של הרבלייף, אך אני חוששת שאצרוך ויטמינים במידה גדולה מהמותר . אני רוצה לדעת איך אוכל לדעת בצורה מדוייקת מה המינון המותר או המקסימלי לויטמינים כך שאוכל ליטול גם צנטרום וגם להמשיך בתוכנית של ירידה במשקל?

23/01/2004 | 07:07 | מאת: ורד

צנטרום זה סינטטי.עדיף ויטמינים טבעיים.

23/01/2004 | 13:06 | מאת: adi

זיוה, הרבלייף הם מאוד לא בריאים. עדי

26/01/2004 | 13:56 | מאת: zor

אני משתמש במוצרי הרבלייף. הייתי מעונין לשמוע פרוט מדוע הם לא בריאים. ואם יש באמת הוכחות לכך מעבר להכרזה. על מנת שאוכל לשקול אם להמשיך או להפסיק. מי המוצרים המתחרים ? ואם להם יש הוכחות לבריאות ? תודה !