כמוסות כלורפיל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

21/12/2003 | 20:42 | מאת: א י ל נ ה .

שלום לכולם!! ============ אני משתמשת בכמוסות כשבועיים , שאלתי היא : האם ניתן להשתמש בכסוסות אלה זמן מוגבל או שיש להפסיק לאחר תקופה מוגדרת?? כמו כן האם ידועה יעילותן של כמוסות אלה? להל"ן הרשום ע"ג האריזה: --------------------------------------- כמוסות כלורפיל ============== הקסם הירוק של הטבע - עכשיו בכמוסות כמוסות הכלורופיל מספקת כמות הגדולה פי 3 לערך מכמות המסופקת בכפית של משקה הכלורופיל. כמוסות הכלורופיל מציעות מינון ושימוש נוחים ביותר אופן שימוש מומלץ : כמוסה אחת או שתיים עם הארוחה, פעם ביום. תכולה : 60 כמוסות. מוצרים משלימים : סופר סופלימנטל ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ת ו ד ה , מ ר א ש א י ל נ ה .

22/12/2003 | 12:53 | מאת:

שלום אילנה, פורום זה עונה על שאלות בנושאי ויטמים ומינרלים הנחקרים ויש עבורם המלצות של ארגוני בריאות שונים בעולם. כלורופיל ושאר תוספי מזון אינם נכללים בהגדרה זו. מספר תוספי המזון הנמצא בחנויות הטבע השונות רב מאד. לרבים מהתוספים אין יעילות מוכחת בספרות המדעית המקובלת. בברכה, רונית ענבר

27/12/2003 | 15:03 | מאת: ורד

שלום אילנה! כמוסות/ משקה כלורופיל מסייעות לניקוי הגוף מרעלים.מידי יום הגוף קולט ופולט רעלים בצורות שונות ועם התבגרותנו יעילות המנגנונים בגוף יורדת. משקה הכלורופיל מנקה מרעלים את הכבד,מסייע לנקיון כלי הדם משומנים ואת הכליות מאבנים או כמניעה להווצרות אבנים. בכדי לקבל תשובה ממקור מוסמך לעניין מוצרי NSP,פני לד"ר צחי הרץ היועץ המדעי של החברה.