חולשה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

19/01/2004 | 12:28 | מאת: אביבה

שלום רציתי לשאול : אני בת 26 אם ל - 2 ילדים, אני מרגישה חולשה רוב היום אני נוסעת ב - 4 אוטובוסים כל יום. אני עובדת מול מחשב 6 שעות כל יום. בשעות העבודה אני לא אוכלת מסודר אמנם כשאני מגיעה הבייתה אני אוכלת. השאלה שלי היא כזו: האם חסרים לי ויטמינים??? מה נין לעשות עמ"נ שאני ארגיש יותר חזקה ואנרגטית? תודה!

19/01/2004 | 13:23 | מאת:

אביבה שלום, בשלב ראשון כדאי לערוך בדיקות דם, אולי את אנמית? בברכה רונית ענבר