alkline phosph

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

19/01/2004 | 09:30 | מאת: משה

אני בן 41, בריא בדרך כלל ולא משתמש בתרופות. מטעמים הקשורים בעבודה אני מחויב לבצע בדיקת דם כל חצי שנה. שמתי לב לאחרונה שיש אצלי ירידה עקבית בערכי alkline phsph. אני מבין שזהו אנזים. איך אוכל לספק לגוף שלי אנזים זה - באיזה מזונות הוא מצוי? האם יש לך רעיון למה הוא בנסיגה מתמדת? (ירד בינתיים ל- 42, כאשר הערכים התקינים הם בין 53-128). בתודה מראש

19/01/2004 | 13:20 | מאת:

משה שלום, אתה בפורום הלא נכון...