חלבונים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

12/01/2004 | 11:54 | מאת: מזי

האם מי שעושה דייטה דלת חלבון יכול לאכול אבוקדו ופיטריות בשום ספר לא מופיע כמות החלבונים שיש באבוקדו ופיטריות.

14/01/2004 | 14:06 | מאת:

מזי שלום, כמות החלבון באבוקדו ובפיטריות הינה כ- 2 גר' ל100 גר' ראוי לאכילה. 2 מזונות אלו אינם נחשבים למזונות עשירים בחלבון ( פטריות הם ירק ואבוקדו עשיר בעיקר בשומן). בברכה, רונית ענבר

22/01/2004 | 19:33 | מאת: נ.ב

שלום רב! היתי רוצה לדת כמה זמן מותר לעשות דייטת חלבונים ? אפשר לקבל תפריט? מאוד אודה לכם.