רוטס HR

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

20/12/2004 | 22:21 | מאת: לינה

רציתי לשאול עד כמה התרופה הזאת יעילה והאם היא באמת עוזרת לצמיחת השער? השער שלי נושר אבל בכמות סבירה, הבעיה היא שהוא כלל אינו צומח לאורך כבר כמעט 7 שנים (אני בת 19). האם תרופה זו מסוגלת לעזור לי או אולי ישנן תרופות ושומנים אחרים המומלצים בטיפול בעניין זה? תודה רבה!

23/12/2004 | 12:55 | מאת:

לינה שלום, במצבים של נשירת שיער יש להקפיד על תזונה מאוזנת ומגוונת ולעקוב אחר רמות אבץ, ברזל וויטמין B12 - תוסף מזון עשוי לסייע במצבי חסר. מומלץ לפנות להתייעצות עם רופא עור. בברכה, רונית ענבר

26/12/2004 | 23:13 | מאת: עידית סער , נטורופתית

שלום לינה, נשירת שיער קשורה להרבה דברים, בין השאר אם את אוכלת מספיק. לפעמים הפסקת אכילה, או צמצום כמויות האוכל, גורמת לכך. כיתבי לי לדוא"ל שלי, מה את אוכלת וכמה וגם מה אורח חייך ואוכל לייעץ.