ויטמינים-לשמירת עור הפנים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

12/12/2004 | 16:30 | מאת: שואלת

שלום, רציתי לשאול האים יש יעילות בויטמינים שמוכרים כמו של חב' סבוקלם לשמירת עור הפנים הם מכילים בהן ויטמין E ועוד מרכיבים האים זה יעיל?והאים יש לך אולי עיצות לנטילת ויטמינים העשויים לפר את מראה עור הפנים? תדוה מראש

13/12/2004 | 15:34 | מאת:

שלום רב, יש הסבורים שויטמין E מסייע בשמירה על מראהו הצעיר של העור. בנוסף יש להקפיד על שתיה מרובה, הימנעות מחשיפה לשמש והימנעות מעישון. בברכה, רונית ענבר