רוטס HR ול-ליזין

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

08/12/2004 | 16:08 | מאת: רועי

היי, האם ישנן תופעות לוואי עם נטילת גלולות רוטס HR? בנוסף, רציתי לדעת האם ישנה בעיה ליטול בנוסף לגלולות רוטס HR, גם גלולות של חומצת האמינו ל-ליזין (היעילה במניעת הרפס. הבנתי כי אסור ליטול חומצת אמינו מסוג ל-ארג'נין בעת התפרצות ההרפס, ולכן רציתי לדעת האם רוטס HR מכילה חומצה זו)? בתודה מראש, רועי

09/12/2004 | 22:23 | מאת:

רועי שלום, לא ידועות לי תופעות לואי. בדר"כ ניתן לשלב בין HR רוטס לבין תכשיר L-ליזין. בברכה, רונית ענבר

15/12/2004 | 13:18 | מאת: נועה

בעת התפרצות ההרפס אסור לאכול מוצרי מזון שיש בהם ארג'נין כמו : בוטנים, אגוזים , שוקולד, בירה, קולה ואפונה .