אנטי אייג'ינג ואנטי-אוקסידנטים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

03/12/2004 | 00:26 | מאת: גילי

שלום, מעוניין לספר אנטי-אוקסידנטי להעביר חומר בנוגע למוצר חדש, anti aging, אנטיאוקסידנטי שהגיע מארה"ב והוא מלווה במכשיר המודד לראשונה במדויק רמת חמצון של אדם. אני בטוח שרבים כבר לוקחים ויטמין E, C או 10 Q ולא יודעים אם חל שיפור במצבם, ולכן ישמחו לאור החידוש שמוצר זה מציע. בגלל שהשיווק בארץ רק החל אשמח לשמוע דעות, להזמין להדגמות ומדידות, ולספר על החשיבות. [email protected] למנהלת הפורום - באם ניתן ע"פ חוקי הפורום אשמח לפרסם חומר על חשיבות נוגדי החימצון ועל המהפיכה שמסמלת המכונה בכך שהנושא לראשונה מדיד !

06/12/2004 | 19:46 | מאת:

גילי שלום, לבירור אפשרויות פירסום פנה למנהלי אתר דוקטורס. בהצלחה רונית ענבר

07/12/2004 | 21:21 | מאת: נאוה

הוא כבר פירסם, למה את לא מוחקת את ההודעה שלו והדומות לה?