מינרל כרום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

26/11/2004 | 17:21 | מאת: בטי

שלום רב ברצוני לברר פרטים על המינרל כרום, למה הוא תורם, בעצם מה תפקידו. שמעתי שהוא מונע התקפי אוכל מתוק, ועוזר בתהליך ההרזיה האם נכון הדבר, בנוסף לכך אני לוקחת בעצת הרופא שלי ויטמין B12 האם ניתן לקחת גם את הויטמין הזה. תודה מראש

28/11/2004 | 21:26 | מאת:

בטי שלום, כרום דרוש למטבוליזם תקין של גלוקוז( סוכר הדם) - חיוני לפעילות הקשורה באינסולין ועוד. מקורות תזונתיים: שמרי בירה, פטריות, אגוזים, אספרגוס, מוצרי חלב, בשר ומוצריו ועוד. צריכה יומית מומלצת של כרום הינה: 35 מיקרוגרם ליום. רונית ענבר