סבוריאה נואשת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

24/11/2004 | 08:16 | מאת: אורנית

שלום מה ניתן לעשות כנגד טיפול בסבוראיה שאינה עוברת ומוחמרת שום תוסף מזון או ויטמין לא עוזר. בעל כורחי מורחת סטירואידים ( אלוקום ) שמרגיע ליום ומחמיר יותר אחרי. אורנית

25/11/2004 | 22:28 | מאת:

אורנית שלום, לעיתים במחלות עור שונות הגעה ושמירה על משקל גוף תקין עשוייה לשפר את התופעות החיצוניות. יש לפנות לרופא עור המתמחה בנושא. ייתכן ותוכלי להעזר ברפואה לא קונבנציונלית. בברכה, רונית ענבר

26/11/2004 | 14:16 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב לסבוריאה מרכיב אקזמתי כרוני גנטי . אבשר לך על קיומו של קרם צמחי טיפולי כפול הוא פרי מחקרי שלי. הוא מניב תוצאה דראמטית שאין שני לה ( כך אומרים המשתמשים בו ) הקרם מקנה מרקם עור נעים בלא סימני סבוריאה אחר זמן קצר יחסית של טיפול. ראי בתמונה המצורפת בקישור תעוד מקרה קשה של סבוריאה כאן. http://wmh.walla.co.il/community/2004/11/23/9678917/h-13410.doc עוד פרטים כאן http://wmh.walla.co.il/community/2004/11/23/9678954/h-13415.doc אשמח לסייע . בברכה רמי מור מנהל פורום אקנה ומחלות עור אלטרנטיבי היחיד ברשת.