אני צמחונית מעל ל-12 שנה.שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

11/01/2004 | 15:26 | מאת: חני

שלום. יש לי שאלה.האם צמיחת שיער בראש קשורה לצמחונות? אני אוכלת הרבה לחם.ירקות.ביצים. דגים אני לא אוכלת אני מרגישה שהשיער שלי לא צומח.אולי בגלל שיש לי שיער מתולתל חברתי מסתפרת ותוך חצי שנה.אפילו פחות השיער חוזר לאורכו הקודם יש קשר בין הצימחונות לשיער?..........

11/01/2004 | 21:44 | מאת:

חני שלום, באופן כללי אורח חיים צמחוני מגדיל סיכון לחסרים תזונתיים מסויימים כגון: ברזל, ויטמין B12 ועוד. עלול להיות קשר בין חסרים תזונתיים אלו לבין נשירת שיער, לא ידוע לי קשר עם חוסר צמיחת שיער. רונית ענבר