תזונה לתינוקת בת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

15/10/2004 | 10:42 | מאת: גלית

ביתי בת 9 חודשים סובלת מפיסורה גסטרונטולוג אסר עליה מוצרי חלב וגם לא תוספת ברזל כיוון שהיא מפתחת עצירות. היא ניזונה במעון מפירות וירקות ובבית אינה מוכנה לקבל עוף אלא רק יניקה שאלתי אליך האם בהנקה יש מספיק חלבונים להתפתחותה והאם את יכולה להמליץ לי על עוד תוספות המתאימות לגילה. בתודה גלית

15/10/2004 | 22:22 | מאת: ronit321

גלית שלום, פורום זה אינו עוסק בבעיות הקשורות לילדים, תוכלי להפנות להפנות את שאלתך לפורום ילדים באתר זה. בברכה, רונית ענבר