ויטמין סי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

08/01/2004 | 23:29 | מאת: חלי

האם אין מניעה בלקיחת ויטמין סי (500 מ"ג עם רוז היפ) טבלית אחת כל יום למי שסבל בעבר מגידול סרטני? (ומה לגבי ויטמינים אחרים?) שמעתי שיש קשר בין הויטמינים השונים להתפתחות הגידול בעת המחלה אבל מה לאחריה? (כרגע נמצאת במעקב) תודה.

10/01/2004 | 23:10 | מאת: רונית ענבר

חלי שלום, בזמן הטיפול ומיד לאחריו יש הממליצים לא לקחת ויטמינים מסוימים (תלוי גם בסוג המחלה ובסוג הטיפול). לאחר המחלה - יש חשיבות לפרק הזמן שעבר. בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם האונקולוג שעוקב אחריך. בברכה, רונית ענבר