כבד שומני

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

03/10/2004 | 10:58 | מאת: לינה

שלום באולטרסאונד גילו לי כבד שומני. בבדיקות של אנזימי כבד אין כל בעיה אני מקבלת טיפול להורדת כולסטרול. האם יש מאכלים שיכולים לעזור (מלבד כמובן אי אכילת מאכלים דלי שומן מן החי. וממה רצוי להיזהר (אבוקדו ?) תודה

04/10/2004 | 19:05 | מאת:

לינה שלום, באופן כללי, אם הינך סובלת מעודף משקל יש לשאוף להשגת משקל גוף תקין, יש להמעיט בצריכת סוכרים ( פירות, ממתקים ועוד...) ואלכוהול. מומלץ לפנות לדיאטנית להדרכה ומעקב. בברכה, רונית ענבר

17/10/2004 | 15:20 | מאת: עידית סער-נטורופתית

שלום לינה, אוכל להמליץ על שני דברים שיוכלו לעזור ולשפר את איכות חייך. הראשון הוא הצעה להכיר שיטה להכנת מזון, שאינה יותר גורמת לשינויים מזיקים במזון המוכן בה וכך נשמר ערכו התזונתי. השני הוא הצעה להכיר עוד משהו - תוספי מזון מאיכות מעולה, שגם יכולים לשפר את ההתמודדות עם הבעיה (ואת הבעיה עצמה). שיהיה לך קל,

17/11/2004 | 08:47 | מאת: אבי

עשיתי בדיקות דם והתברר שיש חריגה קלה בתפקודי כבד (GPT.GOT וכו') האם כבד שומני גורם לחריגה בתפקודי כבד

17/11/2004 | 23:49 | מאת: מריוס ויטנר-תזונאי

כאילו שההבחנה של כבד שומני לא היתה מספקת כדי להדליק לך נורה אדומה. עכשיו יש לך הוכחה נוספת שמשהו השתבש ! הפתרון נמצא בתזונתך ולא בתרופות שימליצו לך !