ויטמין E

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

22/09/2004 | 09:12 | מאת: נועה

שלום.. הייתי רוצה לדעת, באיזה מזונות שאוכלים ואפשר לאכול ביום יום, יש הכי הרבה ויטמין E.. כמו למשל שזה ידוע שבתפוז יש הרבה ויטמין C.. השמח לדעת באילו מזונות שאוכלים במהלך היום, או שאפשרי לאכול, או משהו ספציפי גם-וגם.. שיש בו ויטמין E המון תודה נועה

22/09/2004 | 19:01 | מאת:

נועה שלום, מקורות תזונתיים לויטמין E הינם: שמנים צמחיים ( חמניות, חריע, תירס), אגוזים, בוטנים, שקדים, נבט חיטה ועוד. בברכה, רונית ענבר