ויטמינים עבור נשירת שיער

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

20/09/2004 | 11:46 | מאת: אורלי

אני בת 30 ויש לי בתקופה האחרונה נשירת שיער די מסיבית. אני נוטלת b12 , וברזל כבר למעלה מחודש ( אחרי שבבדיקות דם נמצא שהערכים נמוכים ) אבל אין שום שינוי לטובה. יש בדיקות נוספות שיש לערוך או תוספים נוספים שיכולים להועיל למנוע את הנשירה

22/09/2004 | 14:51 | מאת:

אורלי שלום, מומלץ לערוך בדיקות דם ולעקוב אחר רמות הברזל וויטמין B12 ולוודא שיש מגמת עליה. אם חסרים אלו הם הסיבה לנשירת השיער יש להמתין מספר חודשים על מנת לחוש בשיפור. בנוסף כדאי לבדוק רמות אבץ ותפקודי בלוטת התריס. בברכה, רונית ענבר