עזרהההההההה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

19/09/2004 | 12:13 | מאת: אוסנת

אני בגובה 147 במשקל 35 ק"ג התרופות שניתנו לי לא עזרו כלל אני גם אמא ל3 ילדים הבקש המלצה לויטמינים או תוספי מזון דחוף חייבת לעלות במשקל כי אני מרגישה מתמותת

21/09/2004 | 23:01 | מאת:

אוסנת שלום, ע"פ הנתונים שאת מוסרת את אכן בתת משקל, מומלץ לפנות בהקדם לדיאטנית אשר תוכל להעריך את מצבך התזונתי ולטפל בהתאם. תוספות של ויטמינים אינם גורמים לעליה במשקל אך יתכן ויומלצו כהשלמה לחסרים פוטנציאליים שונים. בברכת גמר חתימה טובה רונית ענבר

21/09/2004 | 23:26 | מאת: אוסנת

רונית תודה לך על העצה