חוסר ב b-12

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

13/09/2004 | 00:59 | מאת: דוד

שלום, עקב חולשה באזור הרגליים נבדקתי והתברר שיש לי חוסר בויטמין הנ"ל (95 בלבד), הרופא הפנה אותי לקבלת זריקות(12 בסה"כ), וכיום אני אחרי שבע זריקות עדיין חש בחולשה באותו אזור, ברצוני לשאול מתי ההשפעה של הזריקות הנ"ל מורגשת?

18/09/2004 | 01:43 | מאת:

דוד שלום, אחרי 7 זריקות אמור להיות שיפור ברמת ויטמין B12 - יש לערוך בדיקות דם למעקב אחר רמות הויטמין ולהתייעץ עם רופא מטפל. בברכת שנה טובה רונית ענבר