שאלה לרונית עינבר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

12/09/2004 | 17:52 | מאת: נטע

מה דעתך על התפריט הבא - וכמה קלוריות יש בו לדעתך? 4 מעדן תענוג 2 קופסאות גבינה חצי אחוז ירקות חופשי. טונה במים- קופסא. 2 המבורגר טבעול. מים - 12 כוסות

18/09/2004 | 01:33 | מאת:

נטע שלום, הפורום עוסק בויטמינים ומינרלים! באופן כללי התפריט הינו דל בקק"ל ( כ 950 קק"ל), לא מאוזן מבחינת אבות המזון דל מאד בפחמימות ושומן ועשיר בחלבון - כדאי לפנות לדיאטנית להתאמת תוכנית מאוזנת ומבוקרת. בברכת שנה טובה רונית ענבר