נשירת שיער כבדה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

11/09/2004 | 21:59 | מאת: שרי

שלום, אני סובלת מנשירת שיער כבדה, וגם יש חשד שיש לי דלקת בבלוטת-התריס, ואני ממתינה לתוצאות הבדיקות (בדיקת דם + אולטרא-סאונד של בלוטת-התריס). האם יש קשר בין שתי התופעות? קראתי שאומגה 3 או כמוסות אבץ יכולות לעזור בענין נשירת השיער (לפחות עד שתיפתר הבעיה העיקרית). האם כך? תודה, שרי.

12/09/2004 | 10:41 | מאת:

שרי שלום, אכן יש קשר בין פעילות בלוטת התריס לנשירת שיער. חכי לתוצאות הבדיקות ולטיפול. אם זו הסיבה, קרוב לוודאי שויטמינים לא יעזרו, בטח לא בטווח קצר. בעתיד אם התופעה תמשך, אפשר לבדור רמות האבץ. בברכת שנה טובה, אורנה עצמון