משלשלים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

11/09/2004 | 00:27 | מאת: רינת

לאחר בדיקת קולנוסקופיה בעקבות שילשולים ואנמיהנימצא ממצא ברירית המעי על נטילה של חומר משלשל איני לקחתי חומר משלשל בחיים ואז נאמר לי לימצוא אולי במזון?או בוויטמינים (נטלתי רק ברזל של סולגר) איזה חומר אני צרכה למצוא ? האם זה יכול להיות מכול חטיפים טבע הדגנים/אגוזים וכו' שמכרים בתי מרקחת שדיברתי עם זה עם חברה שלי היא אמרה לי שפעם היא לא זוכרת עם זה נכון היא קראה כתבה שיש במסטיקים ללא סוכר כמו מסט חומר כזה? אם לא אז מה אני צרכה להיזהר ולבדוק כי יש לי תור עןד חודש לדיטנית ואני לא רוצה לפגוע בעצמי וזה מדאיג אותי שזה נגרם ממני ואני לא יודעת ממה

11/09/2004 | 11:49 | מאת: רינת

ההבחנה היאקטעי רירית המעי הגס הבלוטות תקינות בסטגרמה PSUDOMELANOS

12/09/2004 | 10:36 | מאת:

רינת שלום, אני מצטערת אך שאלתך אינה ברורה. לא הצלחתי להבין האם את צריכה חומר משלשל או האם את מחפשת מה גרם לשלשול. בברכה, אורנה עצמון

07/10/2004 | 13:28 | מאת: קראוס חיים

השאלה אם לקסאטיב או לקסעדין קיססינגר מתאים לאדם שיש לו בעית סכרת מאוזנת כעת,אבל קיימת בעיה ביציאה מדי יום. בתודה לתשובתכם ובברכה חיים