ניתוח חדשני לטיפול באי שליטה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

08/10/2003 | 19:16 | מאת: שולמית

דר' גורדון שלום רב, קראתי באינטרנט כי לאחרונה החלו בניתוח חדשני לטיפול באי שליטה בשתן, שנחשב לבטוח יותר ובעל פחות סיבוכים ותופעות לוואי. נדמה לי כי שמו של הניתו הוא : TOT האם קיים הבדל בין השיטות? האם תוכל להמליץ לי על רופא או על מרכז רפואי בו מטפלים בשיטה זו? בתודה מראש, שולמית

22/10/2003 | 19:47 | מאת: סטלה.גל.

נאמר לי שעלי לעבור ניתוח להרמת השלפוחית והוצאת הרחם. שאלתי מהי השיטה הטובה ביותר ואיפה מומלץ לעבור ניתוח מהסוג הזה? בתודה סטלה.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה