אייך ולמה בורח השתן?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

03/10/2003 | 11:13 | מאת: לימור

אייך ולמה בורח השתן? לימור

08/11/2003 | 20:23 | מאת: נעמה

אני בת 50 וברצוני לדעת מדוע בורח לי השתן בעיקר בשעות הבוקר לאחר שהתרוקנתי. אני חסרת אונים זה פוגע בחיי היום יום שלי של חוסר בטחוןואי נעימות. ביקרתי אצל מספר רופאי אורולוג נשים ואפילו עשיתי את הבדיקה אורודינמיקה שהיתה תקינה ולצערי שום דבר לא עזר לי. אודה לכם באם תעזרו לי לפתור את הבעיה המטרידה אותי. או להפנות אותי למקום הנכון ולרופא המומחה שיוכל לעזור לי. בתודה מראש נעמה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה