תחושת לחצה חזקה מאד על שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

26/07/2005 | 17:45 | מאת: שלי

מזה כשבוע אני סובלת מ תחושת לחץ מתמדת שלא מרפה לשנייה!!!!.אני מרגישה כל הזמן לחץ כאילו לא התפניתי יום שלם,ולא משנה אם ן התרוקנתי לפני דקה אחת..אגב אין לי בריחת שתן,לא כואב או שורף לי ואין לי הפרשות. אני לא יודעת אם זו דחיפות או תכיפות מה שדחוף לי שהתחושה הזו תעלם...התחושה אינה קשורה להתמלאות הבלוטה. בקיצר זוועת עולם.לא יכולה להרדם בלילה,ובקושי לתפקד ביום. אני בת 41 עד כה בריאה ולי 3 ילדים. קיבלתי מרופא משפחה לפני 3 ימים אופלוקסצין. החליט שזו דלקת בשלפוחית.הטיפול הוא ל5 ימים ואין שום תגובה נכון לרגע זה. אשמח מאד מאד מאד לתשובתך

30/07/2005 | 19:55 | מאת: שלי

בהמשך ברור עם אורולוג ואחרי שתרבית שתן יצאה שלילית.האורולוג טוען שתחושת הלחץ התמידית תחלוף כפי שהופיעה,לאחר שהסברתי את הסבל ואת קשיי ההרדמות רשם לי תרופה "פרימוניל" באותו היום הייתי גם אצל הגיניקולוגית בבדיקה ידנית שללה צניחת רחם שולחת אותי לאולטרה סאונד הן לרחם והן לבטן תחתונה ודרכי השתן. טוענת שלבעיה שלי הפרימוניל לא יעזור ומיותר לקחת כי זו לא שלפוחית עצבנית בגלל שאני מתארת תחושה קבועה שאין לה קשר למילוי או ריקון של בלוטת השתן.. בנתיים התופעה המוזרה הזו מלווה אותי 11 ימים.ואני מצפה בקוצר רוח לתשובתך מה אבחנתך לפי כל הנתונים? מה עושים?

05/08/2005 | 13:16 | מאת: ד"ר קונדריאה

חריפות התופעה מדברת בעד דלקת בדרכי שתן שלא אובחנה בתרביתיש להתיחס גם לבדיקת שתן כללית.- חזרי לרופא נשים מטפל בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה