הרטבת לילה של ילדה בת 8

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/07/2005 | 12:59 | מאת: לירז

בתי מעולם לא נגמלה מבריחת שתן בלילה דברתי עם מספר מרפאות המטפלות ביטת פעמונית. האם יש דרך לנסות את תהליך גמילה לבד ולא דרך המכונים? האם ייתכן וההרטבה תפסק עם הזמן? תודה ויום נפלא

14/07/2005 | 16:54 | מאת: ד"ר קונדריאה

המצב עשוי להסתדר גם ללא טיפול אך חשוב לטפל עמ לסדר את המצב במהרה מכוון שככול שימשך יקשה לטפל בו בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה