ניתוח קיסרי עקב צניחת אברי האגן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/07/2005 | 12:31 | מאת: חיפושיית

שלום, אני בת 41, בהריון שלישי, שבוע 34. עקב צניחה משולבת של אברי האגן, המליץ לי הרופא נשים ללדת בניתוח קיסרי הפעם, כדי למנוע החמרה של הצניחה. האם זו באמת ההמלצה במקרה כזה? תודה

09/07/2005 | 22:02 | מאת: ד"ר קונדריאה

במידה והצניחה ניכרת את זקוקה לניתןח מתקן. ניתוח קסרי לא ישנה זאת לא הייתי ממליץ על ניתוח קסרי מסיבה זאת. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה