דלקות בשתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/06/2005 | 10:26 | מאת: ליאל

ידוע לי שזה לא בדיוק הפורום הנכון אבל אין לי מושג לאיפה עוד להפנות את השאלה.... אני בת 24 וסובלת באופן כרוני מדלקות בשתן - כשאני אומרת כרוני הכוונה היא לפחות 4-5 פעמים בשנה. רוב הדלקות אינן נגרמות כתוצאה מקיום יחסי מין. אני שותה באופן קבוע מיץ חמוציות, דואגת לשמור על הגיינה מעל ומעבר ולמרות זאת סובלת מהלדקות. גם כשאיני סובלת מדלקת אני רצה לשירותים לעיתים תכופות ומרגישה כאילו אין מנוס מהבעיה הזאת. לאחר הדלקת האחרונה, שהייתה לפני כשבועיים, טופלתי ברספרים במשך 5 ימים כרגיל, ובבדיקת שתן התגלו כעת WBC ו RBC מעל לנורמה. על מה הספירה הזאת יכולה להעיד, ומה אני יכולה לעשות כדי למנוע את הופעת הדלקות החוזרות?

22/06/2005 | 18:29 | מאת: ד"ר קונדריאה

את חייבת בברור אורולוגי מלא כולל ציסטוסקופיה. במדה והכל שלילי יתכן ועליך לקחת טיפול מונע לתקופה של חצי שנה עד שנה. בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

05/07/2005 | 10:00 | מאת: אלה

שלום אימי בת 78 עברה 2 תאונות דרכים קשות עברה המון ניתוחי בטן חזה וגפיים בזמן האחרון עברה דלקות שתן קשות היתה מאושפזת עם אנטיביוטיקה לוריד נוצרה צניחת רחם קשה + צניחת שלפוחית השתן ודימום קשה עברה גרדה אבל בצניחה עצמה לא טופלה .ניסו ע"י טבעות אבל הגוף דוחה זאת מיד תרפות לא יכולה לקבל משום שהגוף דוחה בצורה קשה גם ויטמינים כל מה שבא דרך הפה רק דרך הוריד הגיבה טוב מה עושים היא סובלת משום שזה כמו כדור בין רגליה יש בעיות של מתן שתן קשות וישיבה מכאיבה לה מחכה לעזרתכם בתודה מראש

14/07/2005 | 11:15 | מאת: יפה

שלום ליאל, את צריכה לבדוק אם אין לך פטריה בשם קנדידה, שיכולה להיות אחת הסיבות לדלקות חוזרות. אני יכולה להמליץ גם על טיפול בהומאופתיה שעוזר מאוד. בברכה, יפה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה