תרגילים לחיזוק הנרתיק

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/06/2005 | 10:54 | מאת: לילך

קראתי מאמר שבו מצויינים תרגילים לחיזוק הנרתיק באמצעות החדרת אצבע ולחיצות ממושכות, שאלתי היא האם אני שנמצאת בשבוע ה-8 להריון יכולה גם לבצע אותם ללא כל סכנה להמשך הריון תקין? והאם באמת לא ממולץ לקיים יחסי מין עד השבוע ה- 12?

22/06/2005 | 18:27 | מאת: ד"ר קונדריאה

אין מניעה מיחסי מין כעת. במידה ואת לא בקיעה בתירגול מלפני ההריון - לא הייתי ממליץ להתחיל כעת. בקורסי הכנה ללדה מלמדים תרגילים לחזוק רצפת האגן בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה