מבקשת עצה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

17/06/2005 | 14:34 | מאת: שואלת

לאחר קריאה באינטרנט הגעתי למסקנה שתכיפות מתן שתן שלי גבוהה מאוד. קראתי שמתן שתן יותר מ- 7 פעמים ביום זה הרבה ומחייב בדיקה! אני יוצאת לתת שתן אולי יותר מכפול 7 פעמים ביום. אני לא נשואה, לא בהריון. אבל מרגישה שיש איזו בעיהה ברחם, ואולי גם בשלפוחית השתן. עכשיו למשל אני מרגישה לחץ/רגישות באזור בטן תחתונה- רחם, כאילו זה מלא ואני צריכה לרוקן. אבל זה לא מלא, זו רק הרגשה. מה לעשות? לפני כמה חדשים הייתי אצל רופאת נשים ואמרה לי שיש פטריה, נתנה משחה שלא עזרה. לפעמים תוקף אותי גרד באיזור, וכן ריח לא נעים. אני נורא חוששת, כי נראה לי שהאזור לא בריא ואינני יודעת מה לעשות.

19/06/2005 | 09:56 | מאת: ד"ר קונדריאה

לאחר ברור אורוגינקולוגי ובהנחה שאת צעירה- כנראה יש צורך בביופידבק או לעיתים טיפול תרופתי בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה