בריחת שתן אצל מבוגרות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/06/2005 | 11:31 | מאת: שושה

אמי מקבלת תרופות כרוניות מזה כ-6 שנים לפחות. בנוסף לכך היא גם משתמשת בחמצן נוזלי בעקבות תפקוד נמוך של הריאות.לאחרונה היא סובלת מאוד מבריחת שתן הגורמת לה לאודם,יובש וגירוי חזק.(בין התרופותהיא מקבלת גם -דאוטאזיד-)כיצד אפשר לעזור לה??? אנא ענה בדחיפות! תודה!

07/06/2005 | 09:28 | מאת: מיקי

בכל מקרה כדאי לדעת שיש היום פדים ורשתוניות מדור חדש חברת אשר"מ 039218805 0544550587

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה